Dr. Eric Pearl

Als chiropractor had Dr Eric Pearl al twaalf jaar een zeer succesvolle praktijk toen op een dag in 1993 meerdere van zijn patiënten zeiden dat ze zijn handen voelden voordat hij hen aanraakte. Zijn patiënten maakten daarna vaak melding van wonderbaarlijke genezingen van ernstige aandoeningen zoals kanker, epilepsie, diabetes, aangeboren afwijkingen, enz.

Dr. Pearl had in eerste instantie geen idee hoe dat mogelijk was en wist niet wat er met hem gebeurde. Na een lange zoektocht langs alle facetten van healing kwam hij er achter dat er een nieuw spectrum van frequenties beschikbaar is dat ons helpt te helen en evolueren. Dit noemde hij het Reconnective healing spectrum, te gebruiken voor Reconnective healing en The Reconnection. Reconnective Healing wordt onderzocht door wetenschappers over de hele wereld met verbluffende resultaten. Sporters presteren significant beter na interactie met de frequenties. De emissie van bio-fotonen uit onze lichaamscellen neemt toe, onze hersengolven veranderen, én het beïnvloedt ons DNA.

Onderzoekers als Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tyler, Dr. Masaru Emoto, en Dr. Konstantin Korotkov vertellen ons: Dit is Nieuw, Dit is Anders, Dit is Echt.

“Als je geluk hebt zal jouw healing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw healing in een vorm komen waarvan je niet eens had kunnen dromen – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachten had.”
-Dr. Eric Pearl-

 

This entry was posted in Dr Eric Pearl, Reconnective healing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *