Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en de Persoonlijke Reconnectie?

Het verschil tussen Reconnective Healing en De Persoonlijke Reconnectie gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. En natuurlijk, om deze mate van heling te bereiken, die via Reconnective Healing is voortgebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau “verbonden worden“ ervaren als onderdeel van het proces. Het is deze “Reconnection” dat het mogelijk maakt voor Reconnective Healing om zo veel meer omvattend te zijn dan de helende technieken die we tot nu toe tot onze beschikking hadden.

De intentie van De Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Dit gebeurt door middel van een twee sessies durende ervaring. Vaak spreekt men over het ontvangen van je Persoonlijke Reconnectie. En natuurlijk, om deze mate van verbinding te bereiken, die via The Reconnection is voortgebracht, zul je wellicht tot een zeker niveau heling ervaren als onderdeel van het proces.

Alhoewel die twee niet compleet gescheiden processen zijn, zullen de Reconnective Healing sessies en de Persoonlijke Reconnectie sessies op verschillende dagen plaats moeten vinden, om de beste resultaten te bereiken van elke behandeling,

Het is aanbevolen, hoewel niet verplicht om alvorens de Persoonlijke Reconnectie één tot drie sessies Reconnective Healing te ondergaan.

This entry was posted in Dr Eric Pearl, persoonlijke reconnectie, Reconnective healing, verschil. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *