Ervaringen

 

Hallo Harold en Tessa

Toen dit boek me een tijd geleden als bij “toeval” (maar daar geloof ik niet) in de schoot viel, bevond ik mij in een emotioneel onstabiele periode, wanneer zich tevens blaasproblemen begonnen te manifesteren. In het voorwoord, geschreven door Dr Gary E.R. Swartz en Dr Linda G.S. Russek (beiden hoogleraars Geneeskunde en Psychologie, aan de universiteit van Arizona, werden de Vijf basisprincipes van het boek als volgt omschreven:

Stap 1 : Ongedwongen aandacht. Dit is simpelweg het ervaren van je lichaam en de energie die stroomt in je lichaam en tussen jou en de omgeving

Stap 2 : Aandacht creëert connectie. Als je jou geest bewust of onbewust energie en informatie laat ervaren, dan bevordert dit proces niet alleen connecties in je lichaam, maar ook tussen je lichaam en de omgeving.

Stap 3 : Connectie voedt zelfregularisatie. Zoals een team atleten of een groep musici die gezamelijk iets prachtigs bereiken in de sport of jazzmuziek, zo stelt de dynamische connectie tussen de spelers hen in staat zichzelf te organiseren en te beheersen (“zelfregulatie genaamd”), met de begeleidende assistentie van coaches en dirigenten.

Stap 4 : Zelfregularisatie bevordert orde. Wat je ervaart als heelheid, succes of zelfs schoonheid, is de reflectie van een georganiseerd proces, mogelijk gemaakt door connecties die voor zelfregularisatie zorgen.

Stap 5 : Orde bevordert rust. Als alles op de juiste manier verbonden is en de verschillende delen (de spelers) hun respectievelijke rol kunnen vervullen, dan kan het zelfregularisatie proces moeiteloos verlopen. Het proces stroomt.

Het omgekeerde geldt ook. Er zijn vijf stappen die desintegratie en ongemak veroorzaken : onoplettendheid, disconnectie, ontregeling, wanorde en ongemak.

Na korte tijd begon ik in het boek te lezen, en hoe verder ik vorderde, des te meer ik er door geboeid werd. En toen ik 5 basisprincipes begon toe te passen, begon er een zeer sterke energiestroom door mijn lichaam te trekken, die telkens weer begon toen ik in het boek begon te lezen. Zeer eigenaardige ervaring. Nu ben al voor de derde maal het boek aan het lezen, steeds, en zelfs zonder lezen, kon ik de energiestroom terug op gang brengen. Er begonnen zich eigenaardige gewaarwordingen te manifesteren in mijn geest en lichaam. Ik voelde meer geestelijke en emotionele stabiliteit, en vertrouwen. Ik begon tevens, zonder te beseffen, meer en meer positieve energie doorsturen naar mijn omgeving.Ik werd ook toleranter naar mij omgeving.

Toen ik een aantal keer op de behandelingstafel van Harold en Tessa, terechtkwam, werd de energetische kracht achteraf, tien keer verveelvoudigd.

Wat ik van “Universum” via het boek, en diezelfde omgeving, vrienden, kennissen, en de Zazen-meditatie, de “Reconnectieve Behandeling”, bij Harold en Tessa, terug kreeg was enorm veel licht, liefde, steun, en informatie. Ik kom eigenaardig genoeg, steeds bij de juiste mensen terecht, en ik krijg steeds de juiste informatie door, die me positief verder helpen. Ik heb thans een sterk gevoel, dat er in mij, diep van binnen een transformatie aan het plaatsgrijpen is. Wat het wordt maak ik me geen zorgen, ik weet dat het goed zal zijn….

Met vriendelijke groetjes

tot binnenkort!

T.E.

—————————————————–

Dag Harold,

Alles goed met mij.
Half augustus 2010 ben ik gekomen voor mijn persoonlijke reconnection.
Ik prijs niet zomaar iets aan en ben ook niet beïnvloedbaar of bijgelovig.
Tijdens de 2 sessies heb ik niets geroken of gezien maar voelde me wel ontspannen.
Ik dacht dat het gewoon kwam omdat ik een uurtje relaxte.
Tijdens de sessies zag ik wel beelden uit mijn jeugd, die kwamen wel regelmatig op, ook nu nog al hoewel ik nog niet weet waarom.
Ik heb al vijf maand niets gedronken en dat is een record, zeker omdat ik het nu zonder AA doe.
Ook maak ik me veel minder snel kwaad en voel me gewoon gelukkiger en ontspannen. Mijn vader is nog dikwijls niet te genieten maar ook dat stoort me veel minder.
Dus geen engelen of gidsen gezien, niks echt fantastisch zoals sommige andere mensen, maar ik weet dat ik mijn geluk te danken heb aan mijn reconnection, het heeft me geholpen waar ik hulp nodig had!

Ik heb ook level I en II gedaan en ga zeker level III doen, ik weet nu dat ik hiermee mensen kan helpen!

Op een avond heb ik discreet reconnective healing op mijn hond gedaan (zonder er echt in te geloven).Ik wou ook niet dat mijn pa het zag en me voor een gek nam.
Ik heb het hem ook niet gezegd maar iedereen en ikzelf hebben de hond zien veranderen, ze eet meer, speelt meer en ziet er ook heel gelukkig uit, dit kan geen toeval meer zijn.

Een vriendin in Holland schreef me onlangs dat ze er ook dieren en een paar mensen mee geholpen had. Ze krijgt ook dikwijls te horen “het zal toeval zijn”.
Ik begrijp dat, het is soms subtiel hoe het helpt en mensen verwachten te grootse dingen en mirakels, dat is eigen aan de mens, ook ik dacht in het begin dat ik geld had verspild maar na vijf maand kan ik bevestigen dat ik me nog nooit zo goed heb gevoeld.
Natuurlijk word ik nog is kwaad, maar veel minder en niet zo snel, ik ga ook niet meer drinken om te bedaren.
Het is eigenlijk moeilijk uit te leggen maar verwacht niks en je zult zelf voelen hoe het altijd helpt waar het meest nodig, al is men er zichzelf op het ogenblik niet van bewust.
Mvg,
Rudi

————————————————–

Bonsoir !
Je ne vous ai pas oublié pour parler des soins que vous m’avez apportés.
cela a été une véritable chance pour moi de vous connaître lors de quelques jours de vacances….M. Geert a été pour beaucoup dans notre rencontre….
Suivant vos conseils, j’ai donc fait les trois séances souhaitées….J’ai bien senti la chaleur de vos mains dans les différentes couches auriques…et j’ai même eu le bonheur d’être accompagnée par votre guide qui m’a doucement apposé ses mains sur mon front….
A ce jour, mon corps éthérique est beaucoup plus lumineux et a doublé d’épaisseur…(j’ai la chance de pouvoir l’ observer )
Ce qui est arrivé dès le lendemain de ma troisième séance : la guérison ! je pouvais en effet remarcher sans ma béquille !!! Sachez que  je trainais ce problème d’inflammation des bourses du troquenter depuis plus de 18 mois !
Je ne peux que témoigner de cette guérison par les soins de reconnexion…c’est extraordinaire !
Puissent d’autres personnes être touchés par cette grâce …(celles qui donnent les soins et celles qui les reçoivent)
j’espère que cette forme de soins sera de plus en plus fréquente et sera considérée , à l’avenir, comme normale…car aucun produit nocif n’est pris, aucune chirurgie n’est réalisée….seule  l’apposition des mains d’un “guérisseur” est effectuée..gardons la foi qui doit être le moteur principal dans ce travail….
Bien cordialement.
mme Anita T.

————————————————–

Ik ben bij Harold terecht gekomen met een probleem aan mijn duim genaamd carpaal tunnelsyndroom (een beknelling van de zenuw), mijn operatie was reeds gepland.

Ik dacht van “baat het niet het schaadt niet”.

Na de eerste healing stond ik de dag nadien op en de pijn was reeds verdwenen. Ik moest wel nog de duim helpen bewegen met mijn andere hand.

Na de 2 de reconnective healing kon ik mijn duim meer en meer bewegen tot enkele dagen nadien alles terug normaal was.

Ik heb de operatie afgezegd en kreeg als commentaar van de dokter dat het een mirakel was.Wat mij enkele weken nadien ook opviel was dat een cyste in mijn bil, ter grootte van een ei totaal verdwenen was. Deze was reeds enkele jaren voelbaar maar ik had er geen last van.

Het was een spectaculaire ervaring voor mij.

Ik vertel het verder aan iedereen die het moet weten.

Met vriendelijk groeten

P.Henri.

————————————————–

 Mijn reconnection, De eerste keer heb ik lichamelijk enorm veel gevoeld. Het was net alsof er iemand al mijn organen in mijn buik aan het verschuiven en herschikken was. Ook heb ik het gevoel gehad alsof mijn lichaam vastzat aan touwen, die aangespannen werden en verbonden werden.Het tweede deel van mijn reconnection was lichamelijk veel rustiger. Ik heb enkel een beeld doorgekregen van een steile rotswand, bovenaan de top gehuld in wolken. Ik wist dat ik naar boven moest, naar de top, maar ik kon het einde niet zien.

 De verandering die ik heb gevoeld, is dat ik sedertdien veel bewuster geworden ben dat ik op deze aarde rondloop en ik ben mij er ook van bewust hoe alles eruitziet: de blaadjes aan de bomen, de helderheid van het licht die ergens op valt, de schoonheid van bloemen, ……

Ik ben bewust!

A.D.

————————————————–