Links

http://www.shiatsumassage4you.be/

De shiatsu praktijk aan de belgische kust. Ook mogelijkheid voor stoelmassages in bedrijven.

———————————————————————-

 http://www.hartestau-coaching.be/

Tau-Coaching is het op een zachte manier opruimen van blokkades, die men in de
loop der tijden opliep door ervaringen uit het verleden die niet verwerkt
werden, alle overtuigingen en patronen die aangeleerd of geërfd werden,
trauma’s, stress,…
Deze blokkades kunnen zich manifesteren als emotionele
en/of fysieke klachten. Tau-Coaching is de oorzaak wegnemen van deze emotionele
en/of fysieke klacht zodat deze niet meer terug komt

———————————————————————-

De Reconnectie (e. Pearl) 250 P., Paperback  15,90 € 

Volgens Deepak Chopra levert dit boek een ‘interessant en nieuw inzicht in de dynamiek van genezing´. De buitengewone genezingen die bij patiënten van Dr. Pearl worden waargenomen, trekken de aandacht in de hele wereld. Aan de universiteit van Arizona is wetenschappelijk onderzoek verricht naar dit fenomeen en bevestiging gevonden van de bijzondere energie die in deze bijzondere tijd beschikbaar komt. De ‘nieuwe frequenties van genezing´ die door Pearl hier worden beschreven, overstijgen alles wat tot heden aan genezings-technieken bekend is geworden. Volg Eric Pearl op zijn ontwikkelingstocht van gewoon arts/chiropractor naar de verbazingwekkende ontdekking van deze nieuwe energie. Met buitengewoon veel humor en relativerend vermogen neemt hij afstand van onnodige rituelen rond genezing en komt hij tot de conclusie dat deze genezing een verbond is tussen patiënt, genezer en het Universum. Dit verbond noemt hij Reconnectie, om vooral aan te geven dat het gaat om het herstel van de band met onze Hogere Zelven. Dit boek is een helende reis die je opnieuw verbindt met de Oorsprong. Eric Pearl laat ons een kijkje nemen in zijn eigen ziel, zijn verwondering over de wonderen die in zijn omgeving gebeuren, zijn geluk en plezier als hij zijn patiënten ziet genezen.

 

———————————————————————–

 

Living Matrix, (dvd)

19,99 €

NIEUWE INZICHTEN IN ONS LICHAAM, GEEST EN GEZONDHEID
In de film The Living Matrix – The New Science of Healing ontdek je het ingewikkelde web van factoren die ons welzijn en onze gezondheid bepalen. Van de kwantum fysica van het lichaamsveld (Body Field) tot aan informatieve gezondheidszorg (gezondheidszorg die de onderlinge commmunicatie via energetische processen tussen de cellen als uitgangspunt neemt): de film The Living Matrix onderzoekt en laat je kennis maken met nieuwe innovatieve ideeën over gezondheid. Wetenschappers, fysiologen, bio-energetische onderzoekers en holistische beoefenaars delen hun kennis, ervaringen en inzichten.

In deze film onthullen onderzoekers en artsen de wetenschappelijke theorieën achter deze wonderbaarlijke genezingen en bijzondere manieren van genezen die door de traditionele geneeskunde (nog) niet te verklaren zijn. Ook vertellen ze over hun verwachting hoe deze ideeën de toekomst van ons welzijn en het geneesproces zullen gaan beïnvloeden. Maak kennis met deze informatie en ontdek hoe, gebaseerd op het laatse wetenschappelijke onderzoek, je je eigen lichaam kunt vitaliseren en hoe je beter kunt worden en gezond kunt blijven.