Reconnective Healing huisdieren alsook grotere dieren

 

 

 

 

 

Toen ik in 2010 de opleiding voor Reconnective Healing(Level 1&2) en The Reconnection(Level 3) deed had ik reeds een passie voor dieren. Ik heb me altijd al sterk aangetrokken gevoeld tot dieren door hun puurheid en verbinding met de natuur. Na de opleiding ben ik Reconnective healing gaan toepassen op mijn eigen poes en honden van een familielid met mooie resultaten. Een jaar later koos Tessa ook voor het deelnemen aan Level 1&2 Reconnective Practitioner waarna ze ook tal van sessies deed op dieren.

Bij Reconnective healing zijn er altijd positieve veranderingen waar te nemen. Dit kan zich uiten in het gedrag van het dier zoals meer rust bij angstige dieren maar ook in het verdwijnen van klachten en afwijkingen.
De sessies gaan door in onze praktijk in De Haan (West Vlaanderen) of op locatie. Want onze praktijk is iets te klein voor een paard binnen te brengen.

Door onze passie voor dieren bieden wij sessies aan voor 40 euro. Dit los van eventuele (reis) kosten voor bezoek op locatie.
Het is aanbevolen om uw dier 1 tot (maximaal) 3 sessies te laten ondergaan.Voor meer informatie of vragen over Reconnective Healing bij Dieren neem gerust contact op.

This entry was posted in Dieren, huisdieren, Reconnective healing. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *